Over The Challenge

De Survivors

De survivors vertrekken per twee ergens in België met minstens één sleutel. Hun opdracht: Bereik tijdig ‘home’ zonder opgepakt te worden door de hunters.

 

Om home te bereiken moeten de survivors een tocht afleggen langs een aantal checkpoints en poorten waar ze informatie krijgen om home veilig binnen te geraken. Ook zullen ze bepaalde opdrachten moeten uitvoeren en keuzes moeten maken. Tactiek is dus naast uithouding erg belangrijk. Als survivor word je volledig aan je lot overgelaten. Je moet zelf voor een slaapplaats en eten zorgen. Ook stap je gegarandeerd wat kilometers af. Je zal steeds op je hoede moeten zijn voor de hunters die overal kunnen opduiken. Je wordt tijdens het weekend via de telefoon wel gesteund door de survivorcoaches.

 

De Survivors spelen tegen de Hunters maar ook tegen elkaar..

 

THE CHALLENGE

 

The Challenge dompelt je een weekend lang onder in een wereld vol avontuur, actie, spanning en mysterie. Dit alles op een spelgebied van ongeveer 8 km doorsnede ergens in België. Een korte voorstelling vind je hieronder, een gedetaïlleerde uitleg in de Turorial.

 

Het concept

The Challenge is een uniek avonturenspel waarbij een 70-tal deelnemers gedurende een weekend zowel mentaal als fysiek op de proef gesteld worden. Elk jaar wordt het concept grondig omgegooid en blijft het volledige concept strikt geheim tot op het challenge-weekend. Je zal dus zeker voor een aantal verrassingen komen te staan. Ook de locatie blijft tot het allerlaatste moment geheim.

 

Het basisconcept van het spel is echter heel eenvoudig. Er zijn twee soorten spelers: de ‘Hunters’ en de ‘Survivors’.

 

 

 

 

 

De Hunters

Het doel van de hunters is om zoveel mogelijk survivors op te pakken die op weg zijn naar home en hun sleutel te veroveren.

De hunters werken allemaal samen als één grote groep en mogen alle middelen gebruiken die ze zelf kunnen bedenken en regelen.

 

Voor hunters is samenwerken de boodschap. Door het collectief oplossen van allerlei opdrachten en raadsels kunnen ze extra informatie vergaren en er ook voor zorgen dat de survivors ‘home’ niet kunnen bereiken. Voor alle tactische besprekingen of om even op adem te komen kunnen de hunters gebruik maken van het hunterkot waar ze ook begeleiding krijgen van de huntercoaches. De hunters hebben, in vergelijking met de survivors, iets meer comfort en worden fysiek minder zwaar op de proef gesteld .

Weet wel dat het een intensief en inspannend weekend wordt! 24 uur lang jacht maken op survivors vraagt zijn tol!

 

The Challenge is echt een hele uitdaging, zowel voor de survivors als voor de hunters. Het wordt intens en spannend, een moe maar voldaan gevoel achteraf wordt gegarandeerd!

 

Heb je vragen aarzel niet ons te contacteren: core@huntorsurvive.be

 

Voor alle nieuws, tips en foto's, ga naar onze facebook community

Copyright 2014 core@huntorsurvive.be